Computerhulp Steenwijk

Diensten

Computer opschonen

Last van een trage computer? Wij zorgen ervoor dat deze weer beter en sneller presteert. Wij analyseren het probleem en lossen dit vervolgens op. In sommige gevallen zullen wij een nieuw of refurbished apparaat adviseren.

Apparaten

Apparaat Apk

Zoals ook een auto af en toe aandacht van een monteur nodig heeft, geldt dit ook voor je apparaat. Met het juiste onderhoud gaat je apparaat vaak veel langer, sneller en veiliger mee. Op de afgesproken datum komen wij bij je langs om je apparaat te controleren en op te schonen. Denk hierbij aan het detecteren en verwijderen van virussen, Mal/Spyware en andere bedreigingen voor je apparaat. Ook verwijderen wij traag makende bestanden.

Computer hulp

Tekst en uitleg om je apparaat beter te begrijpen. Wij zorgen ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van je apparaten. Wij bieden ondersteuning voor de volgende apparaten: Computer/laptop, Tablets, Mobiele telefoons en randapparatuur.

€65,- per uur (Berekend per kwartier)

Diensten
Computer

Installatie hulp

Hulp nodig bij het aansluiten of installeren van een nieuw apparaat? Wij ondersteunen je hier graag mee. Ook kunnen wij helpen of adviseren bij installatie van de juiste software, denk hierbij aan virusscanners, de juiste drivers of een andere software.

Een nieuwe of schone installatie van Windows of Mac OS nodig? Deze kunnen wij voordelig aanschaffen en installeren.

€65,- per uur (Berekend per kwartier)

Veelgestelde vragen

Wanneer je een dag van te voren een bericht stuurt, kan er binnen 24 uur een expert bij je op de stoep staan, anders is de eerst mogelijke datum voor een afspraak de dag erna. Weken wachten op hulp is dus niet aan de orde.

Ja zeker, je kijkt live mee met alle handelingen. Zo zie je precies wat wij doen.

Nadat wij ons werk hebben uitgevoerd sturen wij een betaalverzoek, contant betalen is ook mogelijk.

Ja zeker, wij kunnen helpen bij zowel aanschaf als installatie van software.

Ja, geen enkel probleem! Neem dan even contact op. Wij stellen dan in overleg met jou een afspraak samen waarin de verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd.

Ons werkgebied is Steenwijkerland. Buiten de gemeente Steenwijk gelden mogelijke voorrijdkosten, wanneer dit van toepassing is melden wij dat in onze communicatie.

Onze experts kunnen veel. Vaak zijn problemen te verhelpen door het vinden van de juiste instellingen op de computer of ander apparaat, de installatie van drivers of het optimaliseren van het apparaat.

Is er sprake van een kapotte harde schijf, defect beeldscherm of een ander kapot onderdeel, dan kunnen onze experts niet altijd direct helpen maar wel adviseren wat de beste optie is. Wellicht kan in overleg een vervolgafspraak gemaakt worden om een kapot onderdeel te vervangen.

Jazeker! Wij hebben beiden een ICT diploma behaald. Meer vragen over ons? Neem gerust contact met ons op.