Computerhulp Steenwijk

Support

Hulp aan huis of op kantoor

Persoonlijke ondersteuning, advies of reparatie bij jou thuis of op kantoor. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Hulp op afstand

Voor vragen en problemen welke op afstand beantwoord en verholpen kunnen worden. Wij doen dit met Teamviewer. Hulp op afstand gaat op afspraak en brengen wij per kwartier in rekening.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een dag van te voren een bericht stuurt, kan er binnen 24 uur een expert bij je op de stoep staan, anders is de eerst mogelijke datum voor een afspraak de dag erna. Weken wachten op hulp is dus niet aan de orde.

Ja zeker, je kijkt live mee met alle handelingen. Zo zie je precies wat wij doen.

Nadat wij ons werk hebben uitgevoerd sturen wij een betaalverzoek, contant betalen is ook mogelijk.

Ja zeker, wij kunnen helpen bij zowel aanschaf als installatie van software.

Ja, geen enkel probleem! Neem dan even contact op. Wij stellen dan in overleg met jou een afspraak samen waarin de verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd.

Ons werkgebied is Steenwijkerland. Buiten de gemeente Steenwijk gelden mogelijke voorrijdkosten, wanneer dit van toepassing is melden wij dat in onze communicatie.

Onze experts kunnen veel. Vaak zijn problemen te verhelpen door het vinden van de juiste instellingen op de computer of ander apparaat, de installatie van drivers of het optimaliseren van het apparaat.

Is er sprake van een kapotte harde schijf, defect beeldscherm of een ander kapot onderdeel, dan kunnen onze experts niet altijd direct helpen maar wel adviseren wat de beste optie is. Wellicht kan in overleg een vervolgafspraak gemaakt worden om een kapot onderdeel te vervangen.

Jazeker! Wij hebben beiden een ICT diploma behaald. Meer vragen over ons? Neem gerust contact met ons op.